25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gkausētais siers30 grīvēts cietais siers1 buljona kubiņš150 gkonservēta kukurūza sāls pipari1.5 lūdens3 kartupeļi4 šķēleskūpināts bekons pēc garšaszaļumi
Pagatavošana
1
Ūdenim pievieno buljona kubiņu un uzvāra. Pievieno kukurūzu, nelielos kubiņos sagrieztus, iepriekš nomizotus kartupeļus, sāli, piparus un uz nelielas liesmas vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.
2
Iemaisa zupā kausēto sieru un rīvētu cieto sieru.
3
Pa to laiku pannā apgrauzdē bekona kubiņus, sakapā zaļumus.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar bekona kubiņiem un zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Ēdieni veģetāriešiemKukurūzaKūpināts bekonsParmezāna siersBiezzupas un krēmzupasCietais siersKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit