Foto: DELFI
Līgo dienu gaidot gatvojam gardu, pašgatavotu alu.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3.5 lūdens1 gab.iesala ekstrakts burkā3 ĒKapiņi5 ĒKmedus1 ĒKpiparmētras1 TKraugs

Pagatavošana

1

Vāra ūdeni, kad tas ir silts pieliek klāt iesalu un izmaisa, tad saliek pārējās sastāvdaļas un 5 minūtes vāra.

2

Tad atdzesē un liek klāt raugu, izmaisa.

3

Salej pa burkām un 3 dienas glabā istabas temperatūrā.

4

Pēc tam 3 dienu laikā jāizdzer.

Iesūtīja: ingunina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!