Foto: Shutterstock
Pavisam liesie šķovētie kāposti Mārtiņiem, Ziemassvētkiem un ziemas sezonas ikdienai.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 kgskābēti kāposti1 lapelsīnu sula1 sīpols3 burkāni0.75 TKmedus

Pagatavošana

1

Kāpostus liek katlā, aplej ar sulu. Sagriež smalki sīpolus, sarīvē burkānus un pieber klāt. Samaisa, un ļauj sautēties.

2

Uz beigām var pagriezt straujāku uguni, lai drusku piecepas, tādā veidā var iegūt brūnumu.

3

Beigās pievieno medu skaistam spīdumam, tik ierastā brūninātā cukura vietā.

Iesūtīja: Lelde

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!