
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgskābēti kāposti1 lapelsīnu sula1 sīpols3 burkāni0.75 TKmedus
Pagatavošana
1
Kāpostus liek katlā, aplej ar sulu. Sagriež smalki sīpolus, sarīvē burkānus un pieber klāt. Samaisa, un ļauj sautēties.
2
Uz beigām var pagriezt straujāku uguni, lai drusku piecepas, tādā veidā var iegūt brūnumu.
3
Beigās pievieno medu skaistam spīdumam, tik ierastā brūninātā cukura vietā.
Iesūtīja: Lelde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit