30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 glāzespiens4 gab.olas6 ĒKcukurs naža galssāls pēc garšasvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Katliņā lej pienu un uzvāra, tad samazina liesmu līdz minimumam.
2
Olu baltumus atdala no dzeltenuma un saputo biezās putās, kad putas stingras pievieno 2 ĒK cukura un visu kopā saputo.
3
Saputoto baltumu ar karoti ielaiž verdošajā pienā, ātri apvāra no abām pusēm, tad izņem salas ar putu karoti un saliek šķīvī.
4
Olu dzeltenumus saputo ar atlikušo cukuru un vaniļas cukuru, pielej nedaudz karsta piena, samaisa un ielej pienā.
5
Maisījumu karsē, līdz tas sabiezē.
6
Garšai pievieno mazliet šķipsnu sāls
7
Dzeltenuma maisījumu lej bļodā pie salām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit