20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
130 gpicas pamatne2 ĒKtomātu mērce50 gliellopa šķiņķis1 gab.paprika2 gab.tomāti100 gkonservēti ananāsi garšvielas30 gliess siers
Pagatavošana
1
Picas pamatni apsmērē ar tomātu mērci, uzliek sagrieztu šķiņķi, papriku, ananasus, plānas tomātu šķēlītes.
2
Pārkaisa ar garšvielām un rīvētu sieru.
3
Cep cepeškrāsnī, kamēr pamatne paliek brūna.
4
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit