5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gmilti200 gūdens2 ĒKolīveļļa0.5 TKsāls1 gab.paciņa sausais raugs
Pagatavošana
1
Raugu pārlej ar siltu ūdeni un izšķīdina. Pielej eļļu un sāli. Visu škidrumu lej miltos, samīca mīklu, līdz tā nelīp pie pirkstiem. Raudzē vismaz 30 minūtes.
2
Mīkla nav īpaši plāna, bet arī nav tik bieza kā pīrāgiem. Galvenais - tai ir jāuzrūgst līdz galam, ja tā vēl turpina rūgt pēc izklāšanas uz pannas un kamēr saliek picas pildījumu, tad būs biezāka nekā sākumā izskatās.
3
Jācenšas kārtīgi samīcīt, kamēr nelīp pie rokām un ļoti plānu izrullēt.
* no parastās rauga mīklas tā dikti atšķiras gan izskatā, gan pēc garšas.
Iesūtīja: Smuce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit