rauga mīkla picas mīkla
Foto: Shutterstock
Picas mīkla ar olu, lai ballīte var sākties.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 glāzesilts ūdens2.5 TKsausais raugs0.25 TKcukurs2.5 glāzesmilti0.5 TKsāls1 ola eļļa

Pagatavošana

1

Siltā ūdenī iemaisa raugu un cukuru. Tad pievieno miltus, sāli, olu un drusku eļļu. Visu maisa, kamēr nav kunkuļu, tad mīca uz galda, kamēr "atlec".

2

Ļauj uzrūgt siltā vietā 30 - 45 minūtes. Mīklu vēlreiz īsi samīca, izveido bumbu, ko izrullē plānu.

3

Apsmērē ar tomātu mērci, pārkaisa rīvētu sieru un liek virsū visu, ko vēlas.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!