7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzesilts ūdens2.5 TKsausais raugs0.25 TKcukurs2.5 glāzesmilti0.5 TKsāls1 ola eļļa
Pagatavošana
1
Siltā ūdenī iemaisa raugu un cukuru. Tad pievieno miltus, sāli, olu un drusku eļļu. Visu maisa, kamēr nav kunkuļu, tad mīca uz galda, kamēr "atlec".
2
Ļauj uzrūgt siltā vietā 30 - 45 minūtes. Mīklu vēlreiz īsi samīca, izveido bumbu, ko izrullē plānu.
3
Apsmērē ar tomātu mērci, pārkaisa rīvētu sieru un liek virsū visu, ko vēlas.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit