45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gpuķkāposti2 TKmanna200 gpiens250 gūdens5 gsviests sāls
Pagatavošana
1
Sadala puķkāpostu galviņu mazos gabaliņos, liek verdošā ūdenī un vāra, kamēr gatavs ~15 minūtes. Liek puķkāpostus sietā un notecina, bet katlā ar verdošo ūdeni ieber mannu un vāra 15 minūtes.
2
Tad pielej uzsildītu pienu, liek novārītos puķkāpostus un vāra 2-3 minūtes.
3
Gatavai zupai pieliek sviestu.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit