20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 lpiens4 ĒKcukurs3 ĒKkartupeļu milti1 ĒKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
800 ml piena ielej katliņā un liek uz uguns. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un maisot izkausē.
2
Kartupeļu cieti ieber citā traukā, pielej atlikušo (200 ml) pienu, samaisa un maisot lej klāt katliņa saturam.
3
Uzvāra, līdz ķīselis uzmet burbuli un sabiezē. Ķīseli lej trauciņos un atdzesē.
4
Pasniedz ar dzērveņu ķīseli, vaniļas mērci vai zemeņu mērci, kas pagatavota, sablendējot saldētas zemenes ar cukuru.
Iesūtīja: Lora
Grūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursVārīšanaKartupeļu cieteCukursĶīseļiVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit