Foto: Shutterstock
Pusdienu galdam - piena zupa ar dārzeņiem, pēc vēlmes papildināma ar cīsiņiem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 lūdens1.5 lpiens sāls cukurs cīsiņi dārzeņi

Pagatavošana

1

Burkānus, kartupeļus un svaigus kāpostus sagriež kubiņos. Ja vēlas, zupai reizē ar dārzeņiem var pievienot arī ripiņās sagrieztus cīsiņus.

2

Tad liek ūdenī un vāra uz lēnas uguns. Kad dārzeņi mīksti, pievieno sāli, cukuru un uzvārītu pienu.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!