40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gpiens150 gūdens180 gķirbji10 gmanna5 gsviests sāls cukurs kanēlis
Pagatavošana
1
Sasmalcinātus ķirbjus ar ūdeni un sviestu sautē mīkstus, izberž caur sietu.
2
Iegūtai ķirbju masai pielej pienu, pieber mannu, sāli un vāra 5—10 minūtes.
3
Pasniedzot piena zupu ar ķirbjiem, atsevišķā trauciņā liek cukuru, sajauktu ar kanēli.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit