720Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgbiezpiens200 gsaldais krējums100 gsviests2 gab.olas ķimenes
Pagatavošana
1
Biezpienu apsedz ar drāniņu un 3-4 dienas patur siltā vietā. Samaļ vai sablendē, pievieno krējumu, sakultas olas, ķimenes, sāli un labi samīca.
2
Katliņā izkausē sviestu, ieliek siera masu un karsē, kamēr tā kļūst spīdīga.
3
Karsto masu izlej ar sviestu ieziestā traukā un atdzesē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit