4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 lpīlādžu ogas1 lābolu sula300 gcukurs4 gcitronskābe
Pagatavošana
1
Pīlādžus uz nakti ievieto saldētavā, lai noņemtu rūgtumu.
2
Ogām ļauj atkust, sapilda sterilās burkās.
3
Ābolu sulu uzkarsē, pievieno un izšķīdina cukuru ar citronskābi, karsējot nosmeļ putas. Ābolu sulu pārlej pīlādžiem.
4
Pasterizē 85* temperatūrā 0.5 l burkas 10 min., litra burkas - 15 minūtes, tad aizvāko.
Iesūtīja: Mocca
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit