Foto: Shutterstock
Pīlādžu kompots ābolu sulā - gardi un veselīgi.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 lpīlādžu ogas1 lābolu sula300 gcukurs4 gcitronskābe

Pagatavošana

1

Pīlādžus uz nakti ievieto saldētavā, lai noņemtu rūgtumu.

2

Ogām ļauj atkust, sapilda sterilās burkās.

3

Ābolu sulu uzkarsē, pievieno un izšķīdina cukuru ar citronskābi, karsējot nosmeļ putas. Ābolu sulu pārlej pīlādžiem.

4

Pasterizē 85* temperatūrā 0.5 l burkas 10 min., litra burkas - 15 minūtes, tad aizvāko.

Iesūtīja: Mocca

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!