55Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
10 gab.paprika (maza)1 gab.paciņa rīsi500 gmalta gaļa garšvielas burkāni2 gab.sīpoli
Pagatavošana
1
Sacepinu gaļu ar sīpoliem un rīvētiem burkāniem, garšvielām.
2
Izvāru rīsus tā, lai ir gandrīz gatavi. Samaisu rīsus ar gaļu.
3
Pildu masu paprikā, ātri uz pannas apcepu, lai ir brūnīgi sāni.
4
Tad visu lieku stikla traukā un cepeškrāsnī iekšā, kamēr paprika mīksta. I viss. Ēd ar krējumu.
5
Stikla traukā es lieku aiz tā iemesla, ka nav cita, ko likt cepeškrāsnī. Nu un drusku ūdeni ar pieleju. Garšvielas beru klāt gaļai. Parasti timiānu, sāli, piparus, var pielikt dilles vai pētersīļus. Var arī katliņā uz plīts vārīt, tikai neesmu tā mēģinājusi.
Iesūtīja: AijaPaija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit