20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
siers žāvēta gaļa olas gurķis zaļie zirnīši kukurūza tomāti majonēze paprika
Pagatavošana
1
Sarīvē sieru, pievieno mazliet žāvētas gaļas, rīvētas vārītas olas (tās var likt arī veselas – pa vidu pildījumam), gurķi (marinētui vai svaigu), var likt klāt arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, tomātus, nu ko sirds vēlas, tikai siera jābūt vismaz 3 reizes vairāk nekā pārējo sastāvdaļu.
2
Visu sajauc ar majonēzi, lai masa būtu ļoti bieza, pilda nelielās paprikas pākstīs un uz nakti ieliek ledusskapī, lai savelkās.
3
Otrā dienā griež biezās šķēlēs un liek uz šķīvja.
Piebilde: no pārāk lielām paprikām pildījumam ir tieksme izkrist.
Iesūtīja: Laima
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit