40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
6 gab.cukini2 ĒKolīveļļa cepšanai3 gab.olas6 ĒKrīvmaize3 ĒKdrupināts parmezāna siers1 ĒKsviests150 gžāvēts sķiņķis sāls pipari100 rīvēts siers zaļumi
Pagatavošana
1
Cukīni nogriež galiņus, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem daļu mīkstuma.
2
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
3
Pa to laiku olas sakuļ, iemaisa rīvmaizi, sieru, sakultu sviestu un sasmalcinātu sagrieztu šķiņķi. Kārtīgi izmaisa.
4
Liek uz pannas, cep, līdz šķidrums iztvaikojis. Apkaisa ar sāli un pipariem. Ar maisījumu piepilda cukīni.
5
Liek cepeškrāsnī, cep 20 minūtes. Aptuveni 5 minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru.
6
Pirms pasniegšanas pārber ar kapātiem zaļumiem. Pasniedz ar savaigiem salātiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit