60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 kartupeļi (vienāda lieluma)0.33 tasepiens2 ĒKsviests0.5 tasesadrupināts Čedaras siers2 sīpoli jūras sāls pipari
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni.
2
Kartupeļus nomazgā, bet nemizo, sadursta ar dakšiņu, ieberzē ar sāli, liek krāsnī un cep 50 minūtes, līdz tie mīksti.
3
Pārgriež gareniski, nesabojājot miziņu, izgrebj mīkstumu.
4
Kartupeļu mīkstumu sajauc ar pienu, sviestu, 1/4 tases siera un sasmalcinātiem sīpoliem.
5
Masu pilda izgrebtajos kartupeļos. Griezuma daļu pārkaisa ar sieru. Liek krāsnī un cep, līdz siers izkūst un kļūst viegli brūns.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit