60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.kartupeļi1 gab.sīpols200 gšampinjoni2 gab.sakrana paprika1 gab.zaļa parika2 ĒKsviests vai margarīns1 TKkaltētas raudenes125 gsiers2 ĒKskābs krējums1 TKsvaiga majorāna lapiņas sāls pipari
Pagatavošana
1
Sīpolu, šampinjonus, papriku sagriež mazos gabaliņos, apcep margarīnā, pievieno raudeni, sāli, piparus.
2
Vārītus kartupeļus gareniski pārgriež, ar tējkaroti izņem mīkstumu. To samaisa ar ceptajiem dārzeņiem, daļu šo maisījuma piepilda izdobtās kartupeļu pusītēs.
3
Virsū uzliek gabaliņos sagrieztu sieru un cep 200 grādu cepeškrāsnī apmēram 15 min.
4
Pāri palikušo pildījumu samaisa ar skābu krējumu, pārkaisa ar majorāna lapiņām. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit