150Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pīle5 gab.skābi āboli1 gab.gaišais alus pudelē rupji malts koriandrs rupjā sāls rupji malti melnie pipari1 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Pīli nosusina un ierīvē ar maisījumu - rupji saberzts koriandrs, rupjais sāls, pipari (arī var rupji).
2
Klāt pievieno karotīti eļļas, lai turas maisījums kopā.
3
Ierīvē arī pīles iekšpusi.
4
Tas maisījums man apmēram 100 g glāze nepilna (uz izjūtām).
5
Pīli piepilda ar ābolu daiviņām.
6
Pīli iegulda "pīlē" ar kājām uz augšu un atlikušās ābolu daiviņas apbārsta apkārt), uzlej alu un liek cepeškrāsnī .
7
Cep 1,5-2 stundas.
8
Kad gatava, pīli izņem ārā un uz cepešplāts pāris minūtes apbrūnina. Ticiet man, tik mīkstu pīli nebūsiet baudījuši.
Iesūtīja: Panaceja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit