14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gmedus100 giesals200 gcukurs200 gsviests60 mlkarsts ūdens850 gmilti1 TKsoda kanēlis krustnagliņas koriandrs muskatrieksts ingvers melnie pipari citrona, apelsīna miziņas (pēc vēlmes)
Pagatavošana
1
Katliņā salikt medu, iesalu, sviestu un 100 g cukura - likt uz lēnas uguns.
2
Citā kastrolī sagrauzdēt atlikušos 100 g cukura un beigās pieliet 60 ml karsta ūdens, kārtīgi samaisīt un liet iekšā pirmajā katliņā, uzvārīt un tūlīt vārošu liet iekšā mašīnas spainī.
3
Pieber 800 g miltus un sodu, liek uz maisīšanas programmu (man nav atsevišķi tāda, lieku uz maisīšanas/raudzēšanas un slēdzu ārā, kad beidz mīcīt).
4
Jāskatās konsistence, varbūt vēl miltus var kādu sauju piebērt. Man parasti pietiek ar tiem 800 gramiem.
Iesūtīja: di-atlântico
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit