Foto: PantherMedia/Scanpix
Kad piparkūkas izceptas, jāķeras pie to izrotāšanas, piemēram, ar klasisko piparkūku glazūru no olbaltuma un pūdercukura!
10Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.olas baltums400 gpūdercukurs0.5 TKcitronu sula

Pagatavošana

1

Pūdercukuram pievieno olas baltumu, citronu sulu un sakuļ, līdz masa kļūst vijīgi plūstoša.

2

Glazūru pilda tūtiņās vai konditorejas šļircē un rotā piparkūkas pēc patikas.

3

Ja grib sarkanā krāsā, glazūrai pievieno dažas piles biešu vai ķiršu sulas.

4

Zaļu krāsu var iegūt ar svaigām piparmētrām, savukārt oranžu - ar burkānu vai apelsīnu sulu. Dzeltenu - ar kurkumu.

Iesūtīja: Liāna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!