Viekārši gatavojama piparkūku mīkla.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 giesals200 gsviests vai margarīns300 gcukurs2 gab.olas1 kgmilti0.75 TKsoda1 ĒKgaršvielas (kanēlis, kardamons, koriandrs, krustnagliņas, sasmalcinātu smaržīgo piparu)

Pagatavošana

1

Iesala ekstraktu, cukuru un sviestu (vai margarīnu) uz lēnas uguns uzvāra.

2

Karstajam maisījumam pievieno garšvielas, iemaisa pusi miltu un atdzesē.

3

Tad pievieno olas un piemīca pārējos miltus, kas samaisīti ar sodu (vai cepamo pulveri).

4

Mīklu ietin folijā, maisiņā vai citur un ieliek ledusskapī ievilkties.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!