25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 giesals200 gsviests vai margarīns300 gcukurs2 gab.olas1 kgmilti0.75 TKsoda1 ĒKgaršvielas (kanēlis, kardamons, koriandrs, krustnagliņas, sasmalcinātu smaržīgo piparu)
Pagatavošana
1
Iesala ekstraktu, cukuru un sviestu (vai margarīnu) uz lēnas uguns uzvāra.
2
Karstajam maisījumam pievieno garšvielas, iemaisa pusi miltu un atdzesē.
3
Tad pievieno olas un piemīca pārējos miltus, kas samaisīti ar sodu (vai cepamo pulveri).
4
Mīklu ietin folijā, maisiņā vai citur un ieliek ledusskapī ievilkties.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit