45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
liellopa gaļa200 mlsaldais krējums3 ĒKbrendijs ķiploki sviests melnie piparu graudi
Pagatavošana
1
Piparus ieliek maisiņā un ar mīklas rulli vai tukšu pudeli saspiež.
2
Gaļu krietni izvārta piparos un sviestā apcep. Ieliek traukā un pārsedz, lai stāv siltumā.
3
Uz tās pašas pannas, kur gaļa cepās, uzlej brendiju – lai attaukotu pannu (bet jāpieskata, lai viss labums neizvārās gluži).
4
Apcep sīki sakapātu ķiploku, pielej saldo krējumu, nedaudz ļauj paburbuļot, pielej suliņu, kas satecējusi traukā, kurā izceptā gaļa stāvēja, pieliek sāli u.c. garšvielas, ko sirds kāro.
5
Ēd ar kartupeļiem, mērci lejot virsū gaļas gabaliņam.
Iesūtīja: Madara
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit