60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 ĒKeļļa ūdens šķipsnasāls400 gmilti pildījums pēc pašu vēlmēm
Pagatavošana
1
Ielej glāzē 3 ēdamkarotes eļļas.
2
Glāzi līdz augšai pielej ar ūdeni, pieber sāli.
3
Bļodā ieber miltus un pievieno ūdens - eļļas maisījumu.
4
Iemīca stingru mīklu, izveltnē un ar glāzi izveido 12-16 ripiņas.
5
Pīrādziņus pilda pēc izvēles ar sautētiem kāpostiem, ievārījumu vai tradicionāli sagriezto speķi ar sīpoliem.
6
Aizspiež malas, liek uz pannas, no virspuses apziež ar ūdeni un eļļu un liek cepeškrāsnī.
7
Cep, līdz gatavi.
Iesūtīja: Artūrs
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesAugu eļļaŪdensPīrāgi un smalkmaizītesMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit