7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gmilti250 mlsilts piens5 gsāls3 ĒKskābs krējums100 gsviests50 gcukurs60 graugs
Pagatavošana
1
Miltus ieber bļodā, pievieno siltu pienu, kurā izkausēts sviests, pievieno sāli, skābu krējumu, cukuru un izkausētu raugu.
2
Mīklu uzraudzēju vienu reizi. Pēc tam no mīklas veidoju bumbiņas(p avisam nelielas, jo ļoti uzbriest), atkal uzraudzēju.
3
Tad katru bumbiņu saspiež plakanu, ieliek pildījumu (samaļu kombainā žāvēto gaļu ar sīpoliem), maliņu aizspiež un paviļā ar rokām, izveidojot pīrāga formu.
4
Uzraudzē atkal, pārziežu ar olu un lielā karstumā (250 grādos) cepu gatavus.
Iesūtīja: stern
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit