4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gmarcipāna masa75 gsasmalcinātas pistācijas4 ĒKrums300 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Marcipāna masu (var atrast garšvielu veikaliņos vai, piemēram, "Gemoss" bāzē, tāpat var izmantot jau gatavos marcipāna batoniņus, ko samīca kopā) sajauc ar sasmalcinātiem pistāciju riekstiem un pievieno rumu.
2
Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. No marcipāna masas saveļ nelielas bumbiņas, iemērc izkausētajā šokolādē un apvārta sasmalcinātos pistāciju riekstos.
3
Novieto ledusskapī uz pāris stundām sastingt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit