Foto: Shutterstock
Mājās gatavotas marcipāna konfektes - gan pašu priekam, gan dāvaniņām Ziemassvētkos! Recepte no portāla "Cālis.lv" arhīva.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gmarcipāna masa75 gsasmalcinātas pistācijas4 ĒKrums300 gtumšā šokolāde

Pagatavošana

1

Marcipāna masu (var atrast garšvielu veikaliņos vai, piemēram, "Gemoss" bāzē, tāpat var izmantot jau gatavos marcipāna batoniņus, ko samīca kopā) sajauc ar sasmalcinātiem pistāciju riekstiem un pievieno rumu.

2

Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. No marcipāna masas saveļ nelielas bumbiņas, iemērc izkausētajā šokolādē un apvārta sasmalcinātos pistāciju riekstos.

3

Novieto ledusskapī uz pāris stundām sastingt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!