5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 ĒKsausais raugs1.75 glāzessilts ūdens1.5 TKcukurs5.5 glāzeskviešu milti2 TKsāls
Pagatavošana
1
Samaisa silto ūdeni ar raugu un cukuru. Atstāj, lai uzputojas.
2
Tad sajauc ar miltiem un sāli, maisa viendabīgu mīklu. Sadala 12 bumbiņās, katru nedaudz piespiež, katru izrullē 5 – 7 mm biezumā. Liek uz šķīvja, kas nokaisīts ar miltiem, pārsedz ar salveti un atstāj uz 1 h.
3
Cepeškrāsni uzkarsē 10 minūtes. līdz iespējami augstai temperatūrai. Liek vienu plakani izrullētu pitu uz sausas plāts un tur uz apakšējā stāva 5 minūtes.
4
Kad pita gatava, apakšai jābūt zeltainai, bet virsmai – krēmkrāsā. Izņem no cepeškrāsns un cep nākamo.
Iesūtīja: Pasha
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit