45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
4 gab.olas1 šķipsnasāls ūdens milti
Pagatavošana
1
Sakuļu 3-4 olas, pielieku sāli, pieleju ūdeni ~1 krūzīti, pieberu miltus un kuļu, kamēr nav kunkuļu (mīkla pabieza, kā parastiem pankokiem).
2
Tad leju klāt ūdeni, kamēr mīkla lejama (galarezultātā mīklai jābūt mazliet šķidri staipīgai - kad iesmeļ pilnu zupas kausiņu mīklas un no augstuma lej atpakaļ bļodā, tad mīklas strūkla nesadalās).Cepot uzlej tikai pilienu eļļas uz pannas, ko izslidinu pa visu pannu.
Plāno pankūku labums – tās nav treknas, bet ir pasīkstas un vijīgas.
Iesūtīja: Pirtnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit