40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 kgrudzu milti1.5 glāzemedus150 gcukurs2 TKpiparkūku garšviela60 gmandeles0.5 TKsoda2 ĒKrums
Pagatavošana
1
Medum pievieno cukuru un uzkarsē, līdz cukurs izkusis, nedaudz atdzesē, pievieno garšvielas, sasmalcinātas mandeles, rumu, miltus un mīklu labi samīca.
2
Pirms cepšanas izveltnē 1 cm biezu plāksni un ļauj dienu stāvēt uz ietaukotas plāts.
3
Tad izspiež figūras vai sagriež strēmelēs, pārziež ar cukura glazūru un cep apmēram 20 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit