70Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
200 gsviests3 ĒKcukurs200 gbiezpiens2 olas300 gmilti1 TKsoda VIRSAI:5 gab.skābi āboli200 mlskābs krējums200 grikota1 ola3 ĒKcukurs1 ĒKmilti pēc garšasizmērcētas rozīnes
Pagatavošana
1
Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru, pievieno biezpienu, olas un miltus, kas iepriekš sajaukti ar sodu. Labi samaisa un liek mīklu veidnē.
2
Ābolus nomizo, sagriež, atsēklo un sašķēlē.
3
Gatavo pildījumu samaisot visas sastāvdaļas, pilda veidnē, nolīdzina.
4
Ābolu šķēlītes liek uz pīrāga, viegli piespiežot.
5
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem. Liek cepties pīrāgu 45-50 minūtes.
6
Izņem, pārkaisa ar pūdercukuru, kam var pievienot arī kanēli. Pasniedz siltu ar pienu, tēju vai kafiju.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit