2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgplūmes100 gcukurs
Pagatavošana
1
Plūmes vispirms aplej ar verdošu ūdeni un notur pusminūti, tad strauji atdzesē aukstā ūdens peldē.
2
Plūmēm novelk miziņu, kura atdalās ļoti viegli.
3
Plūmes liek virtuves kombainā un sakuļ.
4
Iegūto biezeni izberž caur rupju sietu un lej katlā.
5
Pievieno cukuru, var arī vairāk nekā receptē norādīts, jo viss ir atkarīgs no plūmju šķirnes.
6
Iegūto biezsulu - nevārītu, var sasaldēt nelielos trauciņos, gan uzvārīt un saliet uzkarsētās burciņās.
Iesūtīja: didi2009
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit