11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 paciņas biezpiens4 olas1 ĒKetiķis0.5 TKsoda sāls1 glāzecukurs rozīnes sukādes milti eļļa pūdercukurs
Pagatavošana
1
Biezpienu ar olām un cukuru samaisa, pievieno dzēstu sodu (ūdenī samaisa etiķi ar sodu), rozīnes un sukādes.
2
Pieliek miltus pēc vajadzības, lai veidotos apaļas bumbiņas.
3
Eļļu ielej katlā, uzkarsē, bumbiņas iegremdē eļļā un cep, līdz paliek brūnas.
4
Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit