40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gpupiņas200 gāboli200 gmarinēti gurķi50 gsīpoli100 gsiļķe MĒRCEI:3 ĒKeļļa3 ĒKābolu etiķis0.5 TKcukurs1 TKsinepes
Pagatavošana
1
Pupiņas uz nakti iemērc ūdenī.
2
Izvārītām, atdzesētām pupiņām pievieno sīki sagrieztus ābolus, gurķus sīpolu un gabaliņos sagrieztas siļķu filejas.
3
Gatavo mērci, aizvākojamā burciņā liekot visas sastāvdaļas un sakratot.
4
Visu pārlej ar mērci, samaisa un pasniedz.
5
Salati ir vēl gardāki nākamajā dienā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit