10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgsīpoli1 kgburkāni1 kgkāposti1 kgkabači500 mleļļa1 kgpupiņas6 ĒKcukurs3 ĒKsāls500 mltomātu mērce3 TKetiķa esence
Pagatavošana
1
Burkānus nomizo, sarīvē. Sīpolus nomizo, sagriež plānās šķēlēs. Kabačus sagriež kubiņos vai ripiņās. Kāpostus saēvele vai sasmalcina ar nazi.
2
Katlā uzkarsē eļļu. Liek cepties sīpolus, pēc 5 minūtēm pievieno burkānus, vēl pēc 5 minūtēm pievieno kāpostus. Pēdējos pievieno kabačus.
3
Dārzeņiem pievieno sāli, cukuru un zem vāka uz nelielas liesmas sautē.
4
Pievieno masai iepriekš novārītas pupiņas un tomātu mērci, iemaisa un vāra vēl 10 minūtes.
5
Etiķa esenci iemaisa, kad nogriezta liesma.
6
Karstu masu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem. apgriež burkas ar vākiem uz leju un ļauj tām atdzist.
7
Uzglabā vēsā vietā.
Iesūtīja: ExBandita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit