25Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 grabarberi100 gcukurs citrona miziņa vai kanēlis saldais krējums
Pagatavošana
1
Rabarberu kātus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar cukuru un samaisa. Trauku nosedz, liek ledusskapī un atstāj atsuloties uz 1–2 stundām.
2
Sakuļ saldo krējumu, nedaudz pievienojot tam cukuru pēc garšas.
3
Deserta trauciņos kārtām liek putukrējumu un rabarberus ar visu sulu, pārkaisa ar rīvētu citrona miziņu vai kanēli. Ja vēlas, var pārkaisīt ar granātābola sēkliņām vai svaigām ogām.
Iesūtīja: LK
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit