"Tasty" padoms: izmanto plātsmaizē ne tikai rabarberus, bet pamēģini tiem pievienot arī pāris saujas melleņu. Garšos lieliski!
45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
rabarberi cukurs4 gab.olas4 ĒKcukurs4 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Saputo dzeltenumus ar cukuru, lai tie būtu blāvi dzelteni un gaisīgi.
2
Citā bļodā saputo olu baltumus, līdz tie stingri un, apgāžot bļodu otrādi, nekrīt laukā.
3
Tad dzeltenumu masai piesijā miltus un iecilā tajā baltumus.
4
Rabarberus sagriež gabaliņos un sacukuro, atstāj uz laiku ievilkties. Pēc tam nolej izveidojušos šķidrumu (to var izmantot limonādes pagatavošanai), iemaisa mīklā.
5
Mīklu lej uz plāts (20x30 cm forma) un cep 25–30 minūtes 180 grādos, līdz plātsmaize gatava.
Iesūtīja: Zuks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit