2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgrabarberi1.5 kgcukurs
Pagatavošana
1
Nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus pārkaisa ar cukuru. Cukuru ber pakāpeniski, kad viena daļa cukura izkususi, tad pieber nākošo porciju. Laiku pa laikam apmaisa.
2
Sagrieztos rabarberus atstāj uz 24 stundām. Iegūto sīrupu nolej un pilda pudelēs nekarsējot.
3
Pirms cukura piebēršanas rabarberus var arī nedaudz ar stampiņu sastampāt, šajā gadījumā sīrups ir jānolej caur marli, lai tas būtu bez rabarberu šķiedrām.
Iesūtīja: Buksis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit