<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/jbrons/">Jeremy Bronson</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Vēsos rudens vakaros par agrās vasaras sauli atgādinās garda rabarberu sula.
1Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rabarberi

Pagatavošana

1

Rabarberus sarīvē uz rīves.

2

Iegūto masu stingri izkāš caur marli, kas salikta vairākās kārtās.

3

Iegūto sulu uzvāra.

4

Pilda pudelēs un aizkorķē.

5

Kad vēlas lietot, tad vispirms uzvāra un atdzesē cukurūdeni, kuram pēc tam pielej rabarberu sulu.

Iesūtīja: Baibaks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!