30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gtauki margarīns vai sviests1 glāzepiens50 graugs1 gab.ola4 glāzesmilti sāls cukurs
Pagatavošana
1
Raugu ar 1 TK cukura samīca, līdz raugs izkūst.
2
Pienu uzsilda, taukvielas izkausē, olu saklapē. To visu sajauc (piens nedrīkst būt karsts).
3
Piemīca miltus. Mīca, līdz nelīp pie rokām.
4
Ledusskapī tur vismaz 1/2 stundu.
5
Kad mīklu uzliek uz plāts un saliek virsū, ko vēlas, tad vēl nedaudz patur uz cepeškrāsns (kamēr tā silst), lai nedaudz vēl uzrūgst.
Iesūtīja: Apache
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit