Foto: Shutterstock
Rauga mīkla top vienkārši un ātri!
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

50 graugs150 gmargarīns vai sviests0.5 lpiens0.5 TKsāls100 mlcukurs1.5 lmilti1 gab.ola

Pagatavošana

1

Sadrupina raugu tajā bļodā, kur taisīs mīklu.

2

Katliņā izkausē margarīnu.

3

Pielej pienu un uzsilda līdz 37 grādiem (apmēram).

4

Pienu ar margarīnu nedaudz uzlej raugam un izmaisa.

5

Kad raugs izšķīdis, pielej atlikušo pienu ar margarīnu.

6

Pieliek olu, sāli, cukuru un izmaisa.

7

Piesijā miltus. Miltu daudzums aptuvens, kādi kurā pakā milti.

8

Mīklu izmīca, kamēr mīkla atlec no rokām.

9

Mīklu uzraudzē apmēram 30 minūtes.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!