20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
50 graugs150 gmargarīns vai sviests0.5 lpiens0.5 TKsāls100 mlcukurs1.5 lmilti1 gab.ola
Pagatavošana
1
Sadrupina raugu tajā bļodā, kur taisīs mīklu.
2
Katliņā izkausē margarīnu.
3
Pielej pienu un uzsilda līdz 37 grādiem (apmēram).
4
Pienu ar margarīnu nedaudz uzlej raugam un izmaisa.
5
Kad raugs izšķīdis, pielej atlikušo pienu ar margarīnu.
6
Pieliek olu, sāli, cukuru un izmaisa.
7
Piesijā miltus. Miltu daudzums aptuvens, kādi kurā pakā milti.
8
Mīklu izmīca, kamēr mīkla atlec no rokām.
9
Mīklu uzraudzē apmēram 30 minūtes.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit