20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 lpiens200 gmargarīns2 saujascukurs1 naža galssāls1 ĒKeļļa2 gab.sausais raugs paciņās milti
Pagatavošana
1
Kausētā margarīnā ielej siltu pienu, pāris saujas cukura (vai vienu), pāris šķipsnas sāls, 1 EK eļļas, izmaisa.
2
Siltā masā ieber divas paciņas sausā rauga, sāk bērt miltus. Ber pamazām, un maisa kamēr pabiezs.
3
Kārtīgi izmīca.
4
Jāpanāk stadija, kad mīkla sāk atlipt no rokām, ja vajag vēl pievieno miltus, kamēr sāk atlipt.
5
Liek siltumā rūgt uz 45 minūtēm - 1 stundu, pārkaisot ar miltiem, lai neapžūst.
Bez olas turas ilgāk mīksti.
Var pievienot arī vārītu kartupeli sākumā, tā vēl ilgāk saglabājas svaigi.
Iesūtīja: Minka United
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit