6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 glāzeskviešu milti1.5 glāzepiens2 olas1 ĒKcukurs sāls1 TKraugs
Pagatavošana
1
Olas sakuļ, pievieno uzsildītu pienu, cukuru, sāli, atšķaidītu raugu (raugu sajauc ar cukuru), piesijā miltus. Visu samaisa un liek siltumā rūgt.
2
Cep eļļā no abām pusēm uz vidējas uguns, līdz pankūkas zeltainas un skaisti pacēlušās.
Padoms: uz puslitru piena izmanto apmēram 25 gramus rauga.
Iesūtīja: Ilga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit