sautētas ribiņas burkāni kartupeļu biezenis
Foto: Shutterstock
Ribiņas sautētas garšvielās vislabāk garšo ar kartupeļu biezputru.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1.3 kgribiņas1 gab.paciņa Santa Maria gulaša garšvielas1 ĒKmelno piparu graudi burkāni sīpoli

Pagatavošana

1

Ribiņas sagriež gabaliņos, aplej ar ūdeni kā zupai, pieber 1 mazo paciņu "Santa Maria" gulaša garšvielas, melnos piparu graudus un vāra kādu stundiņu.

2

Pievieno nelielus, veselus vai uz pusēm pārgrieztus burkānus, kādu sīpolu un sautē zem vāka vismaz 2 h vai, kamēr no ūdens palicis pāri ir tik vien kā mērcei.

Iesūtīja: rakaris

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!