50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1.3 kgribiņas1 gab.paciņa Santa Maria gulaša garšvielas1 ĒKmelno piparu graudi burkāni sīpoli
Pagatavošana
1
Ribiņas sagriež gabaliņos, aplej ar ūdeni kā zupai, pieber 1 mazo paciņu "Santa Maria" gulaša garšvielas, melnos piparu graudus un vāra kādu stundiņu.
2
Pievieno nelielus, veselus vai uz pusēm pārgrieztus burkānus, kādu sīpolu un sautē zem vāka vismaz 2 h vai, kamēr no ūdens palicis pāri ir tik vien kā mērcei.
Iesūtīja: rakaris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit