Foto: Shutterstock
Spēcinošām vakariņām - cūkas ribiņas ar dārzeņiem podiņā.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

žāvētas vai svaigas cūkas ribiņas dārzeņi pēc gaumes un pašu izvēles krējums sāls, pipari, paprika, garšvielas pēc izvēles siers

Pagatavošana

1

Žāvētas vai svaigas, marinētas ribiņas sagriež porciju gabalos un uz lielas liesmas apbrūnina pannā.

2

Gaļu liek podiņā, klāt liek dārzeņus, kādi labāk iet pie sirds. Kartupeļus, kāļus, rāceņus, burkānus, ziedkāpostus, papriku, seleriju, sīpolus, ķiplociņu, zirnīšus u.t.t.

3

Nedaudz ielej ūdeni, lai sautējas, un liek cepeškrāsnī cepties - apmēram 45 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.

4

Īsi pirms gatavošanas beigām pārlej krējumu un, ja vēlas, uzber rīvētu sieru.

5

Gatavam podiņam var pārkaisīt svaigus zaļumus, atbilstoši sezonai.

Iesūtīja: Mellene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!