60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
žāvētas vai svaigas cūkas ribiņas dārzeņi pēc gaumes un pašu izvēles krējums sāls, pipari, paprika, garšvielas pēc izvēles siers
Pagatavošana
1
Žāvētas vai svaigas, marinētas ribiņas sagriež porciju gabalos un uz lielas liesmas apbrūnina pannā.
2
Gaļu liek podiņā, klāt liek dārzeņus, kādi labāk iet pie sirds. Kartupeļus, kāļus, rāceņus, burkānus, ziedkāpostus, papriku, seleriju, sīpolus, ķiplociņu, zirnīšus u.t.t.
3
Nedaudz ielej ūdeni, lai sautējas, un liek cepeškrāsnī cepties - apmēram 45 minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
4
Īsi pirms gatavošanas beigām pārlej krējumu un, ja vēlas, uzber rīvētu sieru.
5
Gatavam podiņam var pārkaisīt svaigus zaļumus, atbilstoši sezonai.
Iesūtīja: Mellene
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit