45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai2 glāzeskartupeļu biezputra2 ķiploka daiviņas2 ĒKskābs krējums2 olas3 ĒKrīvmaize pēc garšassāls, pipari4 šķēlesdesa pēc garšas"Bonduelle" zaļie zirnīši pēc garšassīpolloki
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar 2 karotēm krējuma un pakāpeniski pievieno 2-3 karotes eļļas, pieliek daļu sīki sasmalcināta sīpola un ķiploka daiviņas, piemaisa samaltos kartupeļus un brīdi atstāj, lai ievelkas.
2
Masai pievieno sāli, rīvmaizi, sasmalcinātu desu, lociņus, zaļos zirnīšus un visu labi samaisa.
3
No masas veido mazas kotletītes, apviļā sakultā olā un rīvmaizē, liek karstā eļļā un cep viegli brūnas.
Iesūtīja:
PusdienasRīvmaizeKartupeļu biezputradesaDārzeņu pankūkas un plācenīšiZaļie zirnīšiBonduelle svētku maģija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit