Foto: Shutterstock
Pagatavot riekstu saldo desu būs pa spēkam par iesācējiem un bērniem.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
2 glāzesapcepti lazdu rieksti1 glāzeizlobītas ķirbju sēklas100 gsviests50 gsmilšu cepumi pēc garšaspūdercukurs

Pagatavošana

1

Riekstus, ķirbju sēklas un cepumus sasmalcina.

2

Pievieno mīkstu sviestu, pūdercukuru un visu sajauc viendabīgā masā.

3

Izveido desas formu, ietin folijā un liek ledusskapī, lai desa sastingst.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!