kēkss
Foto: Shutterstock
Gardais kēkss ar bagātīgu žāvētu augļu devu.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gmilti250 gmargarīns250 gcukurs3 gab.olas500 mlžāvēti augļi0.5 TKsoda0.5 TKcitronskābe50 gūdens

Pagatavošana

1

Sastāvdaļas samaisa, rozīnes un augļus apviļā miltos un tad iemaisa mīklā - tas ir tāpēc, lai augļi nesalīp kopā un nenosēžas kēksa apakšā.

2

Mīklu lej ietaukotā cepamā veidnē un cep 180 grādos ~ 40 minūtes.

Iesūtīja: lauma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!