40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.75 glāzerīsi1 glāzeūdens1.5 glāzepiens0.5 glāzecukurs1 glāzelazdu rieksti vai mandeles rozīnes
Pagatavošana
1
Katlā ielej ūdeni, pievieno rīsus un uzvāra. Rīsus nolej sietā, aplej ar aukstu ūdeni, liek katlā, pievieno pienu un vāra līdz gatavi, rīsus atdzesē.
2
Sasmalcinātas mandeles sajauc ar cukuru, pievieno nedaudz auksta, vārīta piena un sajauc ar rīsiem. Tur pat piejauc arī rozīnes, visu samaisa un pārkaisa ar rozīnēm vai mandelēm.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit