60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rīsi3 gab.olas maltā gaļa6 ĒKpiens150 gsiers3 tomāti3 ķiploka daiviņas1 sīpols
Pagatavošana
1
Olām atdala dzeltenumus ar baltumiem. Baltumus viegli sakuļ un sajauc ar vārītiem rīsiem.
2
Karstumizturīgu trauku ietauko un kārto tajā rīsu un olbaltuma masu.
3
Sakarsētā pannā viegli apcep smalcinātu ķiplociņu un sīpolu, pievieno malto gaļu un visu apcep.
4
Tomātu sagriež nelielos gabaliņos un samaisa ar apcepto gaļu. Masu liek pāri rīsiem.
5
Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pienu, iemaisa rīvēto sieru. Visu lej pāri gaļai.
6
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit