Foto: Shutterstock
Sātīgai pusdienu reizei - rīsu sacepums ar malto gaļu un siera un olu "cepuri".
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rīsi3 gab.olas maltā gaļa6 ĒKpiens150 gsiers3 tomāti3 ķiploka daiviņas1 sīpols

Pagatavošana

1

Olām atdala dzeltenumus ar baltumiem. Baltumus viegli sakuļ un sajauc ar vārītiem rīsiem.

2

Karstumizturīgu trauku ietauko un kārto tajā rīsu un olbaltuma masu.

3

Sakarsētā pannā viegli apcep smalcinātu ķiplociņu un sīpolu, pievieno malto gaļu un visu apcep.

4

Tomātu sagriež nelielos gabaliņos un samaisa ar apcepto gaļu. Masu liek pāri rīsiem.

5

Olu dzeltenumus sakuļ kopā ar pienu, iemaisa rīvēto sieru. Visu lej pāri gaļai.

6

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!