kēkss rozīnes
Foto: Shutterstock
Gaidot ciemiņus, cepam gardo rozīņu kēksu.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
150 gmargarīns1 glāzecukurs3 gab.olas0.5 gab.citrons1 glāzejogurts vai kefīrs1.5 TKcepamais pulveris100 grozīnes2 glāzesmilti

Pagatavošana

1

Margarīnu sakuļ ar cukuru, pievieno pa vienai olai un sakuļ.

2

Masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, piespiež citrona sulu, pa porcijām pievieno kefīru, sajauc un tad piejauc mitus, kas sajaukti kopā ar cepamo pulveri.

3

Kad mīkla ir kļuvusi viendabīga, pievieno nomazgātas, miltos apviļātas rozīnes un atkal mīklu izjauc.

4

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep, līdz gatavs.

5

Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!