40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
150 gmargarīns1 glāzecukurs3 gab.olas0.5 gab.citrons1 glāzejogurts vai kefīrs1.5 TKcepamais pulveris100 grozīnes2 glāzesmilti
Pagatavošana
1
Margarīnu sakuļ ar cukuru, pievieno pa vienai olai un sakuļ.
2
Masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, piespiež citrona sulu, pa porcijām pievieno kefīru, sajauc un tad piejauc mitus, kas sajaukti kopā ar cepamo pulveri.
3
Kad mīkla ir kļuvusi viendabīga, pievieno nomazgātas, miltos apviļātas rozīnes un atkal mīklu izjauc.
4
Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep, līdz gatavs.
5
Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit